Kontor/gæsteværelse part I

Det er næsten 4 måneder siden, min mand og jeg flyttede ind i vores nye fælles hjem. På en måned rev vi køkkenet ned og hele gulvet op, lagde et nyt gulv med alt hvad der hører til, malede det meste af lejligheden, satte et nyt køkken op og flyttede møbler ind.

Men vi sprang et værelse over. Kontor/gæsteværelse har siden stået midt i vores vidunderlige lejlighed og været lidt af en torn i øjet. Væggene i en støvet "slidt" blå, med beskidte fingeraftryk, et midlertidig bord, flyttekasserod pga. af manglende opbevaringsplads og en smart, men frygtelig grim og klodset udseende gæsteseng under loftet.

Det er sådan noget der er svært at gå i gang med. For man går og venter på at få tid til det. Men den slags tid kommer aldrig, og man er nødt til bare at gøre det.
Og i går gjorde vi det så. V ryddede hele rummet og gik i gang med at male. Nu mangler der bare noget pletter og måske en ekstra tur til træværket, så der er lys forenden af tunnelen.
Allerede med lidt hvid maling, ser sengen meget smartere ud og passer bedre ind i rummet, og når resten kommer på plads, er jeg sikker på at det nok skal blive et virkelig hyggeligt rum.

Lige nu er det bare hvidt og plastik. Og et kattetræ. Men selv det er nu også bedre end inden...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails