Affære med postbudet...

Jeg har fuld forståelse for, at man nemt kunne komme til at falde for postbudet, hvis han er typen der altid kommer med pakker. Det er jo næsten lige som at få gaver, fordi man allerede har glemt, at man selv har betalt for dem!

Og ok, det er i virkeligheden noget vrøvl. For jeg møder aldrig mit postbud, han smider bare frække sedler i min postkasse, og så tager jeg på date med medarbejderne på posthuset, hvilket faktisk er svært uromantisk.
Lykken er dog lige stor, når man så endelig står med den længe ventede pakke i hånden. Og i dag inkasserede jeg hele 2 af slagsen.


Jeg har længe været ved at løbe tør for diverse kropspleje-produkter. Men jeg er nærig på den front, så jeg har svært ved at tage mig sammen til at bruge en masse penge på det. Så svært, at jeg nåde at tømme hele min bøtte med ansigtsrens, og i 1½ uges tid har måtte ty til meget kreative løsninger på dét problem.

Jeg er temmelig fanatisk når det kommer til produkter jeg bruger på min krop. Det skal være naturligt, frit for klam og skadelig kemi, og så vil jeg selvfølgelig også gerne have noget der ikke lugter af opkast eller ligner crap. (Hvilket øko-produkter, især uden parfume, virkelig ofte gør...).
Jeg er derfor blevet meget stor fan af Green Peoples produkter. De er fuldstændig fri for parabener, SLS (sodium lauryl sulfat - sæbe/skummemiddlet der blandt andet bruges i opvaskemiddel) og så er de økologiske. Mine favoritter indeholder en masse naturlige stoffer, olier og dufter - men til de rigtig sarte findes der også en parfumefri linje.
Jeg har længe brugt deres body wash, som er virkelig drøj og lækker, deres balsam og deres shampoo - om end jeg også stadig bruger Matas' svanemærkede når min hår er rigtig beskidt.
Denne gang jeg har så også købt en ansigtsrens, som jeg glæder mig meget til at prøve. Jeg har det sidste års tid brugt Änglamarks creme-rens, men den er altså lige kedelig.

Jeg har i mange år brugt Redkens "Smooth down Detangling cream", som er super god til mit meget tykke, kruse-glade og medium-krøllede hår. De seneste år, har jeg forgæves forsøgt at finde et "sundere" alternativ. Men de produkter jeg har prøvet, har enten været ulidelige at arbejde med eller lugtet forfærdeligt efter min smag.
Derfor er jeg også meget spændt på det sidste produkt, Original Sprouts "Natural curl calmer". Den dufter umiddelbart godt og frisk - så nu må vi se om effekten også følger med. Mere herom følger!

Alle fire produkter er købt hos Lookfantastic.com, til den sølle sum £37,2 - ca. 330 kr.


Og den lille pakkes indhold - den må I vente lidt med at få at se!;o)

6 kommentarer:

Diktesoph sagde ...

Sikke en fantastisk side! Tak for inspiration, den må jeg lige dyrke :)

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Velbekommen! Jeg burde måske have advaret om, at det godt kan gå hen at blive et dyrt bekendtskab. Men det er måske også for kedeligt...;o)

Diktesoph sagde ...

ALT for kedeligt ;)
Dufter produkterne? (HELT hellig er jeg altså ikke. Det må meget gerne dufte SKØNT ;) )
Og hvad for noget af det har du mon prøvet?

Fru Buur Bækgaard sagde ...

Præcis, sådan har jeg det også - man må gerne kunne dufte at man bliver lækker!;oD

Green People produkterne får mine varmeste anbefalinger - også ansigtsrensen herover som jeg er i et forholdsvis nyt forhold med. Men den dufter frisk og lækkert, og den virker præcis som hud bedst kan lide det - meget mildt, men stadig rensende.
Den showergel jeg lige har købt er med mandarin og avocado, og det dufter fantastisk. Men samtidig efterlader det ikke al mulig duft, så det kan jeg selv tilføje med creme eller parfume bagefter, uden at ende med at lugte som et helt parfumeri!;o)

Jeg har faktisk stadig ikke prøvet hårcremen - så den kan jeg ikke rigtig udtale mig om. Men det kommer nok snart!

Diktesoph sagde ...

Uh, jeg får mere og mere lyst (behov!!!) for at prøve det :) Jeg må helt sikkert lige have bestilt lidt :)
Tusind tak!

Anonym sagde ...

I'm really enjoying the design and layout of your blog. It's a verу easy on the eуes which makes
it muсh more enjoyable for me to come hеre and visit more оftеn.
Diԁ you hiгe out a ԁesignег to create your
thеme? Ѕuρerb ωorκ!
Stop by my webpage kristen dating

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails