Brune Bronte

Det er meget underligt, meget prakisk og meget lidt mig. Men ikke desto mindre er virkeligheden, at jeg for en måned siden købte et par "bamsestøvler" - på tilbud, naturligvis. Velvidende at sæsonen for den slags var så godt som overstået, købte jeg dem med henblik på næste vinter. Og de kom så hjem til mig for en uges tid siden - men jeg har da helt glemt at vise jer dem.
Her er de så - og så ses vi nok igen en gang i november!:o)


3 kommentarer:

AC sagde ...

Jeg er vild med bamsestøvler, de er så behagelige og de kunne bo på mig hele tiden :-) Jeg er blevet fast læser op din blog - det kunne være fedt, hvis du ville være på min: stage-style.blogspot.com

Xoxo

Anette sagde ...

Hej:-) Jeg har netop fundet din blog og med interesse læst om dine erfaringer med Bikram yoga. Jeg har netop selv meldt mig ind og er meget optaget af det i øjeblikket. Hvordan er det gået siden du gennemførte udfordringen? Kommer du stadig eller har du haft brug for en lille pause efter din store indsats?
Kh. Anette

Fru Buur Bækgaard sagde ...

@AC - det glæder mig, i sær midt i denne stille periode jeg har haft over påsken! Jeg kigger forbi!:o)

@Anette - dét glæder mig også.;o) Spændende, det er vildt i starten - man lærer virkelig sig selv at kende på en ny måde.
Det har desværre stået lidt sløvt til siden jeg gennemførte udfordringen. Men ikke så meget pga. af den - mere ferier, studie og lejlighedskøb.
Men nu bliver jeg forhåbentlig snart fuldtidskøbenhavner igen - og nabo til Bikram studiet - og så skal jeg i gang igen igen. Indtil da glæder jeg mig til i hvert fald en enkelt klasse imorgen!
Held og lykke med det, jeg kan jo kun anbefale det!:o)

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails